Kriminell tattoo och prydligt and

Nu har Alex fugit hem och vi blev lamnade ensamma kvar, tills om 14 timmar da Karin kommer!
Vi har tatuerat oss och kopt en kikare.
Na, skojja bara. Fast vi har tatuerat oss, men med barntatueringar. Min ser ackligt verklig ut och ar valdigt ful sa jag skams nastan 24/7 for det ar en san ful osm gar runt overarmen med tribalmonster. Erik hade en pa halsen men den forsvann som tur var efter nagra timmar. Tydligen anses man som kriminell om man har tatuering i alla fall i Japan, har vi hort :p
Kikaren anvander vi dock mest som kameraobjektiv men super om man spana pa folk eller vill se vad det star pa skyltar man inte ser eller okrar ga narmare. Vi kommer bli hutlost lata nu nar vi har kopt detta objektiv!

Idag har vi varit i botansiska tradgarden med min kriminella tattoo och vi blev faktiskt inte utslangda. Det var superfint och de hade en jattestor orkidetradgard med 60000 plantor, det du mamma!
Darefter vidare till Chinatown for att kopa dessa forbannade kinapinnar som vi har tankt att kopa sen vi kom till Asien och nu var det antagligen var sista chans. Kopte ocksa en guldig vinkande plastkatt som ska bringa lycka i livet.

Tidigt imorgon morgon flyger vi till Filippinerna for att mota upp Karin. Darefter runt pa den storsta on for att se inhemska folk i string och den vardsberomda risterrassen. Efter det forhoppningsvis en underbar vecka pa Palawan men snorking, surfning och kanske dykning!

Forresten ar Singapre jattemesiga nar det galler lagar. Man far inte sotta eller skrapa ner, roka pa nastan alla offenliga platser, till och med utomhus. Lycka till med att inte gora nagot av detta nar det inte finns en enda soptunna i hela stan!
Att smuggla knark ar likamed doden och att snatta ar sju ars fangelse. Nu nar de verkar vara sa harda och till och med vill kolla leg pa Alex nar han koper alkohol bryr de sig tydligen inte om vems pass det ar, eftersom det var Eriks pass han visade upp.

Kommentarer
Postat av: Elisabet Hedberg

Jag blir avis på dig för alla blommorna, men du har väl tagit en del bilder gissar jag.

2011-07-04 @ 16:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0