Sol och magsjuka

Solen har antligen gjort ratt och hittat till Boracay efter atta dagar av regn! Det trakiga i detta var val att Karin natten innan solen kom blev hon magsjuk och blev liggande hela dagen. Pa kvallen blev ocksa Erik sjuk, dock under bara sex timmar det var verkligen en urblasning fran alla hall. Sa sjuka har vi faktiskt inte varit nagon gang under var resa som Erik var den natten. Det marks at tdet ar problem med reningen av vattnet har eftersom de blev sa daliga. Jag var dock stark och stod emot sjukan! Nu ar de bada pa benen och vi mar prima.

Igar var vi pa en helt underbar strand dar sanden i vattnet var nastan varmare an vattnet, vilket var en marklig kansla! Efter det korde vi gokart som saklart var superkul och idag har vi akt ziplining och det var forsta gangen for Karin som holl pa att kissa pa sig av nervositet.
Imorgon ar det snorkeltur som galler!

De har ocksa varitoch klippt sig, Karin och Erik. Erik blev klippt av en ladyboy och det blev saklart bra. Karin frisor han var lite mer drastisk i sitt klippande och nu ar haret betydligt langre pa vanster sida och javligt kort om jag ska uttrycka mig ratt. Ni far val se nar hon kommer hem, men vad kan man vanta sig for 15 kr??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0