Händelserik dag!

Idag har det varit action, dock ar vi inte upphov till det, denna gang.
Nar vi cyklat ut till Angkor wat mitt i natten for att se soluppgangen cyklar vi vidare for att se pa nagra andra tempel. Dar stoter vi pa varldens fulaste apa och hans kompisar. Saklart vill vi ta en narmare kik och det slutar med att en apa hanger pa Eriks rygg och fosoker bita honom och en apa sitter pa hans nacke. Darefter tar han alcogel och myggsprej over hela kroppen.
Vi cyklar vidare och traffar en tjockisapa com hoppar upp i min cykelkorg och snor våra 20 sockerkex. Han trycker i sig alla och vaggar lungt och nojt darifran efter 10 minuter.
Vi hojar vidare pa vara en- dollars-cyklar och far se sakert 30 apor som sitter vid en rutten gammal sunkig pöl. Dar badar de i gyttjan, hoppar bomben fran tre meters hojd. Nagon av dem bråkar ocksa med tva hundar och andra sitter och hanger pa nagons moped.
Vid Angkor wat traffar vi pa en apa som ar en riktig showartist. Han har nyss mumsat pa en banan och sitter darefter som en fin dam med armarna i kors och handerna pa en vattenflaska, som att han hade nymalade naglar. Efter det dricker han direkt ur vattenflaskan precis som vi manniskor gor. Vansinnigt kul att se dessa djur gora dessa galenskaper!

Inatt drar vi till Bangkok med buss och i overmorgon kommer Alex!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0