Singapore

Under nastan fyra dagar har vi haft noll kontakt med omvarlden. Vi har befunnit oss pa en nastan helt ode o (forrutom de 15 som jobbade pa hotellet och en miljon sandflugor)
Dar var det lasa bok och spela spel som gallde men jag med eld i baken hade svart att ta det lugnt och hade det lite jobbigt dar.. Vi hangde en hel del med hotellpersonalen eftersom de inte fanns nagra andra och de flesta var fran England och jobbade for 4000 kr per manad inklusive boende och mat. Fruktansvart dalig deal tycker jag.

Nu ar vi tillbaka i civilisationen och befinner oss i Singapore efter en hyffs jobbig resa i svarttaxi med 1000% fjädring. Gransen var den markligaste anda. Vi blev avslappta vid, vad vi trodde var en busstation men det var tydligen bade grans och busstation.Helt knappt i alla fall och sen hoppa av efter 10 minuter for tt in i en ny byggnad och det ar inte nagon upplysning om nagot, nagonstans( vilket det faktsitkt altid ar). Det ar gransen in till Singapore och sen vidare med en annan buss i tio minuter och da blir vi avslappta utan nagon info da helelr. Kommer efter ett tag pa att det ar en tunnelbanestation och vi lyckas ta oss till stan.
Manniskorna har pratat perfekt engelska med varandra och oss men alla vi mott upplever vi som arroganta vilket jag verkligen inte kan forsta. Alla klar sig jattefint och smakfullt och kor runt i glassiga bilar. STOR skillnad jamfort med resten av Asien dar de aker i bilar som borde statt pa skroten for nagra ar sedan, eller moppe.

Imorgon blir den indisk mat och sydostasiens storsta shoppingcenter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0